Om oss

JACO Enterprise & Managment AS ble etablert i 2001 av erfarne bransjefolk. Bedriften har opplevd en jevn og god vekst de siste årene, både med tanke på omfang og oppdragsmengde. Vi er lokalisert i Oslo, og har i dag 31 ansatte. Alle våre medarbeidere har den riktige kompetanse innen sitt fagfelt, og sørger for en høy kvalitet på samtlige oppdrag. Vårt primære nedslagsfelt er Østlandsområdet, og våre oppdragsgivere er private og offentlige byggherrer.

Vår satsning på CM kontrakter/ samspill kontrakter har blant annet resultert i kontrakter med Tjuvholmen Utvikling AS om å administrere og gjennomføre bygging av 10 bygg på Tjuvholmen. Kontraktene er basert på CM modellen hvor vi påtar oss all byggeplass administrasjon inkl. total gjennomføring av bygget. Jaco har to avdelinger, hvorav en er spesialisert på bygge- og anleggsledelse, og en annen er en tømrer- og service avdeling spesialisert på rehabilitering og oppussing av næringslokaler. Vi arbeider langsiktig med våre kunder, for det er samarbeid som fører til gode og kostnadsbesparende løsninger.

Søker nye prosjektledere

Vi har en økende arbeidsmengde, og søker nå etter nye anleggs-/prosjektledere til Jaco.

Er du utdannet ingeniør/siv.ing. og ønsker nye utfordringer i et selskap i vekst med godt arbeidsmiljø, så vil vi gjerne høre fra deg.

Send CV og søknad til petter@jacoe.no